HTML

A Nemzetünk Jövője

Elöljáróban: nem vagyok náci,se cionista. Magyar vagyok, és erre büszke is! A blogot azért kezdtem el, mert mar sok az,ami itt folyik. Mindkét oldalról! Azt akarom elérni,hogy egy választható, vállalható, Magyarország sorsával igazán foglalkozó közösség épüljön ki, ami nem a szélsőségekre épül, hanem az igazi hazafias értékekre.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A turulmadár jövője

2008.07.25. 15:39 | Playah | Szólj hozzá!

Ez a kérdés mostanában merült fel bennem az indexet olvasgatva, aholis egy engedély nélkül felállitott XII. kerületi turulszoborról és annak le vagy nem lebontásáról van szó. Egyes helyeken még azt is olvastam, hogy nyilaskeresztes jelkép lenne...

Nos erről bővebben itt:http://hu.wikipedia.org/wiki/Turulmad%C3%A1r lehet olvasni.

Nos a tény tény marad: engedély nélkül állitották. de az is tény marad, hogy nemzetünk egyik legősibb szimbólumáról van szó, és mint ilyen sok ember szivében előkelő helyet foglal el.

És ami közvetlenül ennek a blognak az íráaára sarkallt, a tegnapi események:http://index.hu/politika/belfold/turul1547/

Miért? a MSZP-nek mi a baja a szoborral? A Nemzeti Gárdának miért kell ott is pofáznia? A Jobbikosoknak miért kell balhéznia? Sok kérdés, de a felelet várat magára. Kiváncsi vagyok, ezeket a kérdéseket a politikusaink is felteszik-e maguknak? És ha igen, egyáltalán érdekli-e őket:

Szeretném megkérni kedves illetékes politikusainkat, hogy ezt a szobrot, mely egy nemzeti jelképünket ábrázolja, hagyják ott, ahol van, egy kis park díszeként. Mert bizony ott nagyon jó helyen van. Szerintem.

A bejegyzés trackback címe:

https://anemzetunkjovoje.blog.hu/api/trackback/id/tr17585425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása